Racesquare

Met vrienden naar Racesquare Utrecht voor een volledige Formule 1 experience

Ben je een echte Formule 1-fan en wil je ervaren hoe het is om op een Formule 1-circuit te rijden? Dan moet je bij Racesquare Utrecht zijn! Daar kan je alle Formule 1-circuits ter wereld racen in high-end simulatoren.

De simulatoren van Racesquare zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om de race-ervaring zo realistisch mogelijk te maken. Zo voel je de kracht van de motor, het remmen en de G-krachten tijdens het racen.

Race met vrienden

Bij Racesquare Utrecht kan je ervoor kiezen om alleen te racen of met vrienden. Reserveer één stoeltje en neem het op tegen andere deelnemers, of huur een volledige grid af en geniet van je eigen race square. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ervaren racer, want Racesquare Utrecht biedt races op verschillende niveaus. Kies uit de soft races voor beginners, de medium races voor gevorderden of de hard races voor de echte experts.

Bij Racesquare Utrecht wordt rekening gehouden met iedereen, zo kan je bijvoorbeeld kiezen of je handmatig wilt schakelen of niet. Bij een soft race is het weer altijd zonnig, maar bij een medium of hard race kan de regen zomaar toeslaan.

Racequare is garantie voor een leuke avond met vrienden.

Deel dit artikel

Ook interessant