Philips TAA6606BK

Draadloze open-ear-sporthoofdtelefoon met bone Conduction van Philips

Philips heeft onlangs de draadloze open-ear sporthoofdtelefoon TAA6606BK gelanceerd. Deze hoofdtelefoon is speciaal ontworpen voor sporters die op zoek zijn naar een comfortabele en veilige manier om naar muziek te luisteren tijdens het sporten.

Open-ear technologie

Een van de belangrijkste kenmerken van de TAA6606BK is de open-ear technologie. Dit betekent dat de hoofdtelefoon niet volledig over het oor gaat, maar eromheen. Hierdoor blijft het omgevingsgeluid hoorbaar en kan de gebruiker tijdens het sporten bijvoorbeeld nog steeds verkeersgeluiden horen. Dit zorgt voor een veiligere situatie tijdens het sporten, vooral als men buiten aan het sporten is.

De TAA6606BK is ook draadloos en maakt verbinding met de smartphone via Bluetooth. Dit betekent dat er geen kabels in de weg zitten tijdens het sporten en dat de gebruiker volledige bewegingsvrijheid heeft. De hoofdtelefoon heeft ook een lange batterijduur van maximaal 6 uur, wat meer dan genoeg is voor een flinke sportsessie.

De hoofdtelefoon is ook ontworpen om comfortabel te zijn tijdens het sporten. Hij heeft een lichtgewicht en flexibel ontwerp dat zorgt voor een goede pasvorm. Het materiaal van de hoofdtelefoon is ook zweetbestendig, waardoor het product duurzamer is en gemakkelijk schoon te maken is.

Naast de open-ear technologie heeft de TAA6606BK ook een aantal andere functies die het tot een geweldige hoofdtelefoon voor sporters maken. De hoofdtelefoon heeft bijvoorbeeld touchbediening, waardoor de gebruiker de muziek kan pauzeren of het volume kan aanpassen zonder de smartphone erbij te hoeven pakken. Daarnaast heeft het product ook een ingebouwde microfoon, waardoor de gebruiker telefoongesprekken kan voeren tijdens het sporten.

Deel dit artikel

Ook interessant