Beovision Harmony

Bang & Olufsen Beovision Harmony 97″ heeft het grootste LG OLED-scherm op de markt

Bang & Olufsen onthult de opwindende nieuwe 97″ versie van de befaamde Beovision Harmony, waardoor klanten een ongeëvenaarde bioscoopervaring kunnen beleven.

Met het grootste LG OLED-scherm op de markt en een unieke combinatie van houten en aluminium luidsprekerbekleding die perfect past bij het 2,15 meter brede scherm, brengt de Beovision Harmony 97″ een vleugje magie in de home cinema-ervaring. Dit geavanceerde apparaat belichaamt Scandinavisch design, vakmanschap en een ongeëvenaarde audiokwaliteit.

De Beovision Harmony 97″ is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder zwart antraciet, natuurlijk aluminium en goud, gecombineerd met hout. Daarnaast biedt Bang & Olufsen’s Atelier service een volledig op maat gemaakte designoplossing.

Met dit nieuwe formaat breidt Bang & Olufsen hun portfolio uit, dat al bestaat uit 65″, 77″, 83″ en 88″ opties, waardoor klanten een krachtige geluids- en kijkervaring kunnen creëren, ongeacht de grootte van de ruimte. Bovendien kan de Beovision Harmony naadloos worden geïntegreerd in een meeslepende geluidsopstelling. Voor een indrukwekkende audio-ervaring zijn de Bang & Olufsen Beolab 90, Beolab 50 of Beolab 28 home speakers de ideale keuze.

Deel dit artikel

Ook interessant