Volkswagen ID.7

Volkswagen presenteert zijn allereerste volledig elektrische sedan: ID.7

Vanaf vandaag is de nieuwe Volkswagen ID.7 te zien op de CES in Las Vegas. De nieuwe ID.7 is Volkswagen zijn allereerste volledig elektrische sedan op basis van het modulaire elektrische platform (MEB) met een bereik van 700 km. De ID.7 is het zesde model binnen de ID.-family.

Met de elektrische sedan wilt Volkswagen mee competeren in de hogere segmenten. “De ID.7 is één van de tien nieuwe elektrische auto’s die we tot 2026 op de markt gaan brengen, waarbij we in alle segmenten vertegenwoordigd willen zijn”, verklaart Thomas Schäfer, CEO van Volkswagen Passenger Cars.

Definitieve ontwerp van het dashboard

Op de CES in Las Vegas wordt het definitieve ontwerp van het dashboard laten zien, een premium interieur met hoogwaardig afwerkingsniveau. De auto beschikt standaard over een 15 inch infotainmentscherm, augmented reality head-up display, innovatief airconditioning-systeem met intelligente ventilatieopeningen en verlichte aanraak-sliders.

De nieuwe airconditioning met intelligente ventilatieopeningen biedt tal van functies. De ID.7 ‘voelt’ op basis van de nabijheid van de sleutel bijvoorbeeld wanneer de bestuurder de auto nadert en gaat het interieur op warme zomerdagen al koelen of op koude dagen verwarmen voordat de bestuurder in de auto stapt.

Benieuwd geworden naar de ID.-family van Volkswagen? Configureer hier jouw Volkswagen.

Deel dit artikel

Ook interessant