Samsung Neo QLED 8k

Samsung’s nieuwe Neo QLED 8K Smart TV kom in 65, 75 en 85 inch

De nieuwe Samsung Neo QLED Smart TV QN900C biedt de meest geavanceerde beeldkwaliteit en innovatieve technologieën die momenteel beschikbaar zijn. Met 8K AI-upscaling, 33 miljoen pixels en een resolutie van 7680 x 4320 pixels, levert deze tv ongelooflijke helderheid en detailweergave.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Neo QLED-technologie is de Quantum Mini LED-lichtbron. Deze technologie maakt het mogelijk om meer lichtpunten te integreren in het scherm, waardoor er een nauwkeurigere verlichting ontstaat. Het resultaat is een dieper zwart en helderder wit, waardoor het contrast van het beeld wordt verhoogd en de kleuren levendiger zijn.

Naast de indrukwekkende beeldkwaliteit beschikt deze Smart TV ook over Object Tracking Sound Pro-technologie. Deze innovatieve audio-oplossing zorgt voor een realistische 3D-audio-ervaring door gebruik te maken van acht luidsprekers die zich rondom het scherm bevinden.

De tv is ook voorzien van de nieuwste slimme functies, waaronder Bixby- en Google Assistant-ondersteuning, Apple AirPlay 2 en Multi View. Met Multi View kunt u verschillende schermen tegelijk bekijken, zodat u bijvoorbeeld een film kunt kijken terwijl u ook een game speelt of social media gebruikt.

De QN900C Smart TV is niet alleen indrukwekkend qua prestaties, maar heeft ook een stijlvol ontwerp dat naadloos past in elke moderne woonkamer. Met het Infinity One Design geniet u van een vrijwel randloos scherm en de tv is slechts 15mm dik.

Deel dit artikel

Ook interessant