White Label Coffee

White Label Coffee: koffie van hoge kwaliteit, rechtstreeks van de boerderij

White Label Coffee is een koffiebranderij en koffiebar gevestigd in Amsterdam, Nederland. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit koffiebonen die ze rechtstreeks inkopen bij boeren over de hele wereld. De bonen worden vervolgens in hun eigen branderij in Amsterdam gebrand en geserveerd in hun koffiebar.

Het merk is in 2013 opgericht door Elmer Oomkens en Francesco Grassotti. Het idee ontstond toen ze samenwerkten in een koffiebar en merkten dat er behoefte was aan koffie van hoge kwaliteit, met een transparante herkomst. Ze besloten hun eigen koffiebranderij te starten en koffiebonen rechtstreeks bij boeren in te kopen. Het doel is om koffie te maken die niet alleen heerlijk smaakt, maar ook eerlijk is voor iedereen die betrokken is bij het productieproces.

White Label Coffee: koffiebonen van hoge kwaliteit

White Label Coffee biedt een selectie van single-origin koffiebonen aan, die afkomstig zijn uit verschillende landen over de hele wereld. De bonen worden met zorg geselecteerd op basis van smaakprofielen en worden vervolgens gebrand in kleine batches om de optimale smaak en versheid te garanderen. De koffie van White Label Coffee heeft vaak een fruitige en bloemige smaak, met hints van chocolade en noten.

Koffieabonnement

Als je regelmatig geniet van de koffie van White Label Coffee, kan het koffie-abonnement van White Label Coffee een geweldige optie zijn. Met het abonnement ontvang je elke maand een pakket verse koffiebonen thuisbezorgd. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen, afhankelijk van jouw persoonlijke smaakvoorkeuren en de hoeveelheid koffie die je nodig hebt. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment wijzigen of opzeggen.

Deel dit artikel

Ook interessant