LEGO Defender

Maak kennis met de LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90-set

Weet je nog die tijd dat je urenlang speelde met LEGO en allerlei fantastische avonturen beleefde? Goed nieuws! LEGO Icons komt met een nieuwe set die je terugbrengt naar die tijd. Maak kennis met de LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90-set.

Deze set is perfect voor de avontuurlijke bouwer. Met maar liefst 2.336 onderdelen kan je de Defender helemaal naar eigen smaak in elkaar zetten. En het beste van alles? Je kan kiezen tussen twee verschillende versies: een gewone dagelijkse versie en een avontuurlijke versie die klaar is voor een offroad-expeditie.

Deze set is ontworpen ter gelegenheid van het 75-jarige bestaan van Land Rover. Dat is al heel wat jaren ervaring in het rijden op elk terrein. Het is dan ook niet gek dat de Defender wereldwijd direct herkend wordt en een unieke staat van dienst heeft op het gebied van avontuur, humanitaire hulp en gewoon hard werken.

Met deze set kan je zelf het avontuur in huis halen. Het 32 cm lange LEGO-model is compleet met allerlei accessoires zoals een imperiaal, een verhoogde luchtinlaat, een voorbumper met echt werkende lier, beschermende treeplanken, een gereedschapskist en rijplaten voor het rijden door modder en zand. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het model ook nog een werkende stuurinrichting en vering. De motorkap en portieren kunnen open en het interieur is voorzien van alle details van de echte Classic Defender.

Benieuwd naar de set in actie? Check dan zeker de video. LEGO heeft een echte Classic Defender neergezet in de Schotse Hooglanden en avonturiers Raha Moharrak en Aldo Kane gingen de uitdaging aan om als eerste bij de Defender te komen en de nieuwe set te ontdekken en te bouwen. Wie zou er winnen?

De LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90-set is vanaf begin april verkrijgbaar in LEGO Stores en online.

Deel dit artikel

Ook interessant