ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz nu leverbaar in Nederland

Volkswagen heeft aangekondigd dat de langverwachte ID. Buzz nu leverbaar is in Nederland vanaf €67.490,-. Dit is een belangrijke mijlpaal voor de Duitse autofabrikant, die de ID. Buzz heeft ontworpen als een modern eerbetoon aan de iconische Volkswagen Type 2, beter bekend als de Volkswagen Bus.

Volledig Elektrisch

De ID. Buzz is een volledig elektrische auto met een bereik van maximaal 415 kilometer op één acculading (77 kWh), wat betekent dat bestuurders zich geen zorgen hoeven te maken over de afstand die ze kunnen afleggen.

Het retro-geïnspireerde ontwerp is een moderne interpretatie van de iconische Volkswagen Type 2, met ronde koplampen, een bolle voorruit en een kenmerkend VW-logo in het midden van de grille.

Het interieur van de ID. Buzz is ruim en comfortabel, met genoeg ruimte voor maximaal acht passagiers en een flexibele indeling die kan worden aangepast aan de behoeften van de bestuurder. De ID. Buzz beschikt ook over een aantal slimme functies, zoals een touchscreen-infotainmentsysteem, een digitaal instrumentenpaneel en spraakherkenningstechnologie.

Maar wat maakt de ID. Buzz echt bijzonder, is zijn duurzaamheid. De auto is volledig elektrisch en stoot dus geen schadelijke stoffen uit, wat betekent dat hij perfect is voor bestuurders die zich zorgen maken over het milieu. Volkswagen heeft ook veel aandacht besteed aan het gebruik van duurzame materialen in het ontwerp van de auto, zoals gerecyclede plastic flessen voor de bekleding van de stoelen.

Volkswagen Service

Elke ID. Buzz wordt geleverd inclusief t/m 7 jaar onderhoud en 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu (of max. 160.000 km). Daarnaast ontvang je gratis 24-uurs pechhulp binnen Europa. Je kunt terecht bij het uitgebreide dealernetwerk in Europa voor eventuele vragen of service.

Deel dit artikel

Ook interessant