Los Angeles Urbanista

Urbanista Los Angeles hoofdtelefoon laadt zichzelf op

We zijn altijd op zoek naar innovatieve producten met een mooi design. Zo vonden we ook de hoofdtelefoon van Urbanista Los Angeles. De hoofdtelefoon heeft vorig jaar de Red Dot Design award (internationale prijs voor design) gekregen.

Daarnaast is de Los Angeles ’s Werelds eerste zelf opladende hoofdtelefoon. In de band van de hoofdtelefoon zit namelijk een zonnecel verwerkt in de vorm van folie, genaamd PowerFoyle. De hoes is ook “oplaad vriendelijk” omdat deze open is op de plek van de band zodat het licht altijd de PowerFoyle bereikt. Los Angeles laadt constant op wanneer het wordt blootgesteld aan licht, zowel binnen als buiten, waardoor je vrijwel oneindige muziek kunt luisteren.

Active Noise Cancelling

Met slechts één druk op de knop worden omgevingsgeluiden onmiddellijk onderdrukt, zodat je zonder onderbrekingen van muziek of podcasts kunt genieten.

Zit je de hele dag in het donker dan kun je natuurlijk de hoofdtelefoon ook via een USB-C opladen. De Los Angeles is verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Sans Gold.

Deel dit artikel

Ook interessant