Nomad Base One

Nomad Base One: de minimalistische MagSafe oplader

Deze innovatieve MagSafe-oplader levert officiële MFi snelle oplading tot wel 15W, zodat je je Apple apparaat sneller dan ooit kunt opladen.

Nomad Base One

Een van de belangrijkste voordelen van de Nomad Base One is dat het officiële MFi MagSafe snelle oplading tot wel 15W levert. Met dit vermogen kun je jouw iPhone twee keer zo snel opladen als met standaard draadloze opladers. Dit betekent minder tijd wachten tot je telefoon is opgeladen en meer tijd om ervan te genieten.

De Nomad Base One heeft een strak en duurzaam ontwerp dat bij elke ruimte past. Het verzwaarde metalen en glazen lichaam maken het stevig en stabiel op elke ondergrond, terwijl het glazen bovenstuk een extra vleugje verfijning toevoegt. Het gehele apparaat is CNC-bewerkt voor precisie, waardoor elk detail foutloos is.

De Nomad Base One wordt geleverd met een geïntegreerde 2.0m USB-C kabel, waardoor het gemakkelijk is om deze op je stroombron aan te sluiten. De kabel is lang genoeg om je dichtstbijzijnde stopcontact te bereiken en zorgt voor een betrouwbare en stabiele verbinding. Je hoeft je geen zorgen te maken over struikelen over kabels of per ongeluk je apparaat loskoppelen terwijl het aan het opladen is.

Deel dit artikel

Ook interessant