Teufel-AIRY-TWS

Review: Teufel AIRY TWS is licht van gewicht en brengt hoogwaardig geluidskwaliteit

Onlangs kregen wij het genoegen de oordopjes van Teufel te mogen testen. Hoewel er tegenwoordig veel verschillende earbuds op de markt zijn, moeten we zeggen dat we erg gecharmeerd zijn van de Teufel AIRY TWS.

Deze oordopjes zijn een geweldige optie voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een hoogwaardige geluidskwaliteit en het gemak van draadloze oordopjes voor bijvoorbeeld tijdens het fietsen, op werk of sporten. De oordopjes worden geleverd met een oplaadcase om de oordopjes veilig op te bergen en op te laden.

Een van de grootste voordelen van de Teufel AIRY TWS is de geluidskwaliteit. De oordopjes zijn uitgerust met krachtige drivers die een indrukwekkend geluid produceren met een rijke bas en heldere hoge tonen. Bovendien bieden de oordopjes een goede externe geluidsonderdrukking, waardoor je volledig kunt opgaan in je muziek zonder te worden gestoord door omgevingsgeluid. Perfect voor als je net als wij vaak bezig bent in je eigen bubbel op bijvoorbeeld de computer.

We zitten natuurlijk niet alleen maar achter de computer. Hoe fijn is het om na een dag weinig beweging los te gaan in de sportschool? Tijdens fitness maar ook tijdens het hardlopen ervaarden we geen ongemak. Met name door de combinatie van de pasvorm en het lichtgewicht ontwerp zitten ze comfortabel en stevig in je oren. De siliconen eartips (dopjes) komen in verschillende pasvormen en zijn bovendien antibacterieel.

Touch bediening

Dankzij de touch bediening kan je snel switchen van nummer of het volume aanpassen zonder telkens naar je telefoon te grijpen. Hetzelfde geld voor bellen, met een druk op het oortje konden we gemakkelijk een gesprek aannemen. Tevens is er ook een optie tot spraakassistent. Ook erg fijn is dat de oortjes bestand zijn tegen lichte regen of zweet. Dus geen excuus meer om toch op een regenachtige dag een rondje te gaan hardlopen.

De Teufel AIRY TWS oortjes zijn vernieuwd ten opzichte van hun voorganger en hebben onder andere meer bas, een meer gebalanceerd geluid en een betere spraakverstaanbaarheid tijdens gesprekken.

Batterij

Aan het begin van de week dat wij de oortjes getest hebben zagen we via onze telefoon dat de oortjes al volledig opgeladen waren en wij hebben de oortjes daarna geen een keer hoeven opladen. Op papier bedraagt de totale speeltijd met oplaadcase 26 uur, dat betekent 6 uur afspeeltijd zonder op te laden.

Al met al zijn we zeer tevreden over de Teufel AIRY TWS oortjes. Ze zijn comfortabel, bieden een uitstekende geluidskwaliteit en hebben handige functies zoals touch-bediening en handsfree bellen, zelfs met één oortje. Met een lange batterijduur en spatwaterbestendigheid zijn deze oortjes ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en graag naar muziek luisteren terwijl ze actief zijn.

De oortjes zijn verkrijgbaar in de kleuren Night Black, Pale Gold, Steel Blue en Silver White.

Deel dit artikel

Ook interessant