Skotti barbecue

SKOTTI: ’s Werelds eerste demonteerbare gasgrill voor milieuvriendelijk en spontaan barbecueën

SKOTTI is een lichtgewicht en onderscheidende gasgrill die ideaal is voor mensen die graag in de buitenlucht barbecueën. Of je nu in het park, aan het meer of op je balkon wilt grillen, deze milieuvriendelijke en gemakkelijk te gebruiken grill maakt het mogelijk. Met zijn onderscheidende ontwerp, multifunctionaliteit en hoogwaardige afwerking heeft SKOTTI al veel fans gewonnen. In dit artikel lees je meer over de functies en voordelen van deze unieke gasgrill.

Lichtgewicht en compact

SKOTTI is een van de lichtste gasgrills op de markt en weegt slechts 3 kg. Dit maakt het gemakkelijk om hem overal mee naartoe te nemen, of je nu met de fiets, de tram, te voet of met de auto gaat. Bovendien is SKOTTI demonteerbaar en passen alle onderdelen gemakkelijk in een handige opbergtas van vrachtwagenzeil. Zo neem je hem eenvoudig mee op vakantie, naar het park of naar het strand.

Gemakkelijk te gebruiken

Het opzetten en afbreken van SKOTTI is snel en eenvoudig. De afzonderlijke onderdelen zijn zonder gereedschap in een handomdraai in elkaar te zetten. Dit maakt de grill ook geschikt voor mensen die geen technische achtergrond hebben. Bovendien is SKOTTI veilig in gebruik en produceert hij net zoveel hitte als een standaard staand model.

Milieuvriendelijk

SKOTTI is een milieuvriendelijke gasgrill die werkt op bijpassende schroefflessen die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Met deze gasgrill kun je overal waar je maar wilt barbecueën, zonder dat je de omgeving vervuilt met gloeiende kolen. Als je bij het opbouwen van de grill slechts drie onderdelen weglaat, is hij ook geschikt voor kolen of hout. Dit maakt SKOTTI multifunctioneel en geschikt voor verschillende situaties.

Alle essentiële onderdelen van SKOTTI zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit maakt de grill duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De gasslang en de gaskraan zijn op duurzaamheid ontworpen en er zijn bewust geen technische toeters en bellen toegevoegd die na verloop van tijd problemen zouden kunnen veroorzaken. SKOTTI is ook een goed alternatief voor wegwerpbarbecues die vaak het gras verschroeien en vuilnisbakken in stadsparken doen overlopen.

Deel dit artikel

Ook interessant