Seiko

Seiko presenteert de Prospex Alpinist The Black Series Limited Edition

Seiko presenteert het Prospex Alpinist The Black Series Limited Edition horloge met een diameter van 39,5 mm. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1881, is Seiko een van de meest bekende en gerespecteerde merken in de horlogewereld. Van de allereerste Japanse horloge tot de meest geavanceerde technologieën van vandaag, Seiko staat bekend om zijn kwaliteit, precisie en innovatie.

Als je op zoek bent naar een horloge dat opvalt en een eerbetoon is aan de Seiko klassiekers, dan is de Prospex Alpinist zeker een aanrader. Het heldergroene LumiBrite Pro straalt je tegemoet vanaf de zwarte wijzerplaat en geeft de suggestie dat je door een nachtkijker kijkt.

Seiko Prospex uit 1968

De slanke zwarte kast van het horloge refereert aan het model van de Prospex uit 1968, een robuuste maar toch elegante Seiko klassieker die het vloeiende ontwerp bood voor vele iconische duikhorloges. Het horloge wordt aangedreven door het mechanisch 6R35 uurwerk, dat een gangreserve van 70 uur biedt.

Dankzij het langdurig werkende, heldergroene LumiBrite Pro op de uur- en secondewijzer en op de indexen, schijnt het licht levendig groen, zelfs op de donkerste locaties. De zwarte wijzerplaat beperkt de lichtreflectie tot een minimum, wat de leesbaarheid onder alle omstandigheden optimaliseert.

Het 6R35 uurwerk laadt zichzelf tijdens het dragen automatisch op door de arm- en polsbewegingen van de drager om te zetten in energie. Handopwinding van het uurwerk is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen, heeft het een gangreserve van ongeveer 70 uur.

Deel dit artikel

Ook interessant