Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ en Galaxy S23

Samsung heeft de Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ en Galaxy S23 gelanceerd. De Samsung Galaxy S23(+) is het nieuwste vlaggenschip van Samsung en biedt een aantal opwindende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. De Galaxy S23 heeft een opvallend design, met meer onderdelen gemaakt van gerecyclede materialen dan alle voorgaande Samsung Galaxy-smartphones.

De S23 is voorzien van een groter en scherper scherm, waardoor de weergave van beelden en video’s nog indrukwekkender is. Het toestel is ook voorzien van een krachtige processor en meer werkgeheugen, waardoor multitasken en het uitvoeren van zware taken nog sneller en soepeler verloopt.

Samsungs meest innovatieve Galaxy S-reeks ooit

Een andere grote verbetering is de camera-ervaring. De S23 beschikt over een verbeterde camera-setup, waarmee u haarscherpe foto’s en video’s kunt maken, zelfs bij weinig licht. De geavanceerde camera biedt gebruikers de vrijheid om hun creativiteit te ontdekken, bijvoorbeeld door professionele Nightography-video’s op te nemen met kunstmatige intelligentie.

Omdat selfiecamera’s belangrijker zijn dan ooit voor onze dagelijkse communicatie, introduceert de Galaxy S23-serie snelle autofocus en onze eerste Super HDR-selfiecamera, met een sprong van 30fps naar 60fps, voor zichtbaar betere foto’s en video’s met de camera aan de voorzijde.

Mobiele game-ervaring van de Samsung Galaxy S23 Ultra

De Samsung Galaxy S23 Ultra biedt een ongeëvenaarde mobiele game-ervaring dankzij real-time ray tracing, wat de weergave van scènes realistischer maakt door elke lichtstraal te simuleren. De 13 vapor chamber zorgt voor onbeperkte gamingmarathons. Het 6,8 inch edge display heeft een kleinere ronding voor een groter, vlakker scherm en de beste visuele ervaring. De “Enhanced comfort” functie stelt je in staat kleurtonen en contrast aan te passen, waardoor je minder vermoeide ogen krijgt. De “Vision booster” past zich nu aan op drie verschillende lichtniveaus, in plaats van twee, om helderheid en schittering bij daglicht te verminderen.

Een nieuw ontworpen CPU-microarchitectuur verhoogt de verwerkingscapaciteit van de Galaxy S23-serie met ongeveer 30 procent in vergelijking met de Galaxy S22-serie.

Deel dit artikel

Ook interessant