Kylian Mbappé limited edition

Ontdek de ultieme geluidsbeleving met Loewe We. HEAR Pro Kylian Mbappé limited edition

De zomer komt eraan! Het is tijd voor muziek buiten in de zon, aan het water, in het park of de tuin.

De Loewe We. HEAR Pro levert 100 watt aan puur audiogeluid, wat zorgt voor een meeslepende luisterervaring met een frequentiebereik van 50 Hz tot 20.000 Hz. Of je nu naar muziek, podcasts of vergadergesprekken luistert, de krachtige stereogeluiden en de klasse-D versterker garanderen kristalheldere audio.

24 uur afspeeltijd en snel opladen

Outlast and outplay met de ongeëvenaarde batterij van de We. HEAR Pro, net als Kylian Mbappé op het veld. De krachtige Lithium-Ion batterij biedt tot 24 uur afspeeltijd.

Dankzij de snellaadtechnologie kan deze speaker in slechts 2 uur worden opgeladen met compatibele USB-C PD-adapters. Ontworpen voor eco-bewuste efficiëntie, moedigt de speaker het gebruik van elke USB-C voedingsbron aan voor opladen, en fungeert tevens als een duurzame powerbank voor je apparaten onderweg.

Water- en stofbestendig

Ontwikkeld voor buitenliefhebbers, combineert de We. HEAR Pro stijlvol design met praktische functionaliteit. De IPX6-certificering garandeert water- en stofbestendigheid, waardoor het de ideale metgezel is voor al je avonturen.

De lichte maar robuuste constructie, aangevuld met een verstelbare schouderriem, biedt gemak en comfort tijdens transport en gebruik, en zorgt ervoor dat de We. HEAR Pro je in elke situatie kan vergezellen. Laat het goede geluid je begeleiden.

Deel dit artikel

Ook interessant