Lancia Ypsilon

Ontdek de Nieuwe Elektrische Lancia Ypsilon 2024

Lancia onthult de nieuwe Ypsilon, een baanbrekende stap in de toekomst van elektrische mobiliteit, gecombineerd met ongeëvenaard Italiaans design. De Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina, een eerbetoon aan de rijke historie en het innovatieve heden van het merk, belichaamt de renaissance van Lancia met een beperkte oplage van slechts 1.906 gecertificeerde exemplaren. Deze exclusieve editie, enkel beschikbaar in Italië, markeert de start van Lancia’s ambitieuze elektrificatiestrategie onder het vlaggenschip van Stellantis.

Exclusief Italiaans design: de ssamenwerking tussen Lancia en Cassina

De samenwerking tussen Lancia en het legendarische interieurdesign merk Cassina resulteert in een adembenemend interieur dat doet denken aan een luxueuze Italiaanse woonkamer. Van de authentieke ‘Cannelloni-structuur’ blauwe stoelbekleding tot het innovatieve multifunctionele ’tavolino’ van Cassina, elke detail van de Ypsilon Edizione Limitata Cassina ademt comfort, stijl, en welzijn.

Vooruitstrevende technologie en comfort

De nieuwe Lancia Ypsilon zet nieuwe standaarden in het premium B-segment met zijn geavanceerde technologieën. Uitgerust met het S.A.L.A. infotainmentsysteem, biedt de Ypsilon een naadloze en intuïtieve rijervaring. Autonoom rijden op niveau 2, een toonaangevend parkeerassistentiesysteem, en superieure verlichtingstechnologie zijn slechts enkele voorbeelden van de innovatie die Lancia biedt aan zijn bestuurders.

De Ypsilon leidt zijn klasse met een indrukwekkende actieradius van tot wel 403 kilometer (WLTP), gecombineerd met snellaadmogelijkheden die zorgen voor een minimum aan downtime. Ondersteund door Free2move Charge, biedt Lancia een gestroomlijnd en geïntegreerd oplaadsysteem dat het rijden van een elektrische auto nog aantrekkelijker maakt.

Een nieuwe definitie van de stadsauto

Als een ware meester in stedelijke mobiliteit, combineert de Lancia Ypsilon elegantie met functionaliteit. De auto is niet alleen een plezier om in te rijden, maar ook om in te verblijven, dankzij de luxueuze ‘woonkamer’ ervaring die Lancia samen met Cassina heeft gecreëerd. Dit maakt de Ypsilon tot de ideale keuze voor de moderne stadsbewoner die waarde hecht aan stijl, comfort en duurzaamheid.

De lancering van de nieuwe Ypsilon is slechts het begin van Lancia’s tocht naar elektrificatie. Met plannen om vanaf 2026 uitsluitend elektrische modellen te introduceren, onderstreept Lancia zijn toewijding aan duurzame mobiliteit en innovatie. De samenwerking met Cassina en de integratie van geavanceerde technologieën in de Ypsilon benadrukken Lancia’s ambitie om te blijven vernieuwen en inspireren in het nieuwe tijdperk van auto-ontwerp.

Deel dit artikel

Ook interessant