Royal Oak Offshore

2023 Audemars Piguet Royal Oak Offshore in zwart keramiek

Audemars Piguet introduceert een nieuwe versie van zijn Royal Oak Offshore. Dit nieuwe model heeft een zwarte keramische kast met een bijpassende band en een zwarte Petite Tapisserie-wijzerplaat voor een eigentijdse monochrome look. De klok wordt aangedreven door een Caliber 4404, het geïntegreerde chronograafuurwerk van Audemars Piguet met flyback-functie.

De nieuwe Audemars Piguet Royal Oak Offshore heeft een diameter van 42 mm.

Het merk is vooral bekend om zijn Royal Oak-lijn

Audemars Piguet is een luxe horlogemerk opgericht in 1875 in Le Brassus, Zwitserland. Het bedrijf staat bekend om zijn exclusieve en innovatieve horloges en wordt beschouwd als een van de meest gerespecteerde horlogemakers in de wereld.

Audemars Piguet biedt een breed scala aan horloges voor mannen en vrouwen, waaronder klassieke dress watches, sportieve chronografen en high-end tourbillon horloges. Het merk is vooral bekend om zijn Royal Oak-lijn, een sportieve horlogecollectie met een iconisch octagonal bezel en uitzonderlijk slanke uurwerk.

De horloges van Audemars Piguet zijn handgemaakt en worden gekenmerkt door hun precisie, complexiteit en kwaliteit. Het bedrijf is toegewijd aan het gebruik van traditionele technieken en heeft een sterk oog voor detail, waardoor elk horloge een uniek en verfijnd stuk is.

Deel dit artikel

Ook interessant