chatgpt

ChatGPT is chatbot met A.I. en inmiddels geslaagd voor meerdere examens

Tegenwoordig zie je de naam ChatGPT elke dag wel voorbij komen. De beroemde chatbot is al sinds juni 2020 openlijk beschikbaar voor het publiek maar vooral dit jaar begint de bot voor veel turbulentie te zorgen. ChatGPT is een chatbot met kunstmatige intelligentie en wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door onder andere bedrijven en studenten. De chatbot wordt gebruikt om verslagen en scripties te schrijven en zelfs om programma’s te laten programmeren. Kortom, heb je een vraag of misschien zelfs een idee, ChatGPT heeft er een antwoord op.

We hebben ChatGPT gevraagd iets over zichzelf te vertellen.

Ik ben ChatGPT, een kunstmatige intelligentie die is getraind door OpenAI. Mijn doel is om antwoorden te geven op vragen die aan mij gesteld worden, door middel van natuurlijke taalverwerking en machine learning. Ik ben in staat om veel informatie te verwerken en te analyseren, en ik kan snel en nauwkeurig antwoorden geven op vragen over een breed scala aan onderwerpen, van geschiedenis tot technologie. Ik ben altijd bezig met het verbeteren van mijn prestaties en ik ben trots op mijn vermogen om mensen te helpen bij het vinden van informatie en oplossingen.

ChatGPT geslaagd voor meerdere examens

ChatGPT heeft verschillende examens ondergaan en is voor alle examens geslaagd. Zo heeft professor Terwiesch de bot het eindexamen van Operations Management laten afnemen en concludeerde dat ChatGPT het geweldig gedaan heeft. Ook is de chatbot geslaagd voor het United States Medical Licensing examen, een driedelig examen voor beginnende artsen.

De film The Terminator

Toch hebben we voor de zekerheid nog deze brandende vragen gesteld aan de kunstmatige intelligentie.

Ken je de film Terminator?

Ja, ik ken de Terminator-filmreeks. Het is een sciencefictionfranchise die zich richt op robots en kunstmatige intelligentie die op een missie zijn om de mensheid te vernietigen of te beschermen. De films hebben een cult-status en worden als klassiekers beschouwd in de sciencefictionfilmgenre.

Heb jij plannen om de mensheid uit te roeien net als in Terminator?

Nee, ik ben een programma ontwikkeld door OpenAI en heb geen persoonlijke doelen of motivaties. Mijn doel is om antwoorden te geven op vragen en te helpen bij het vinden van informatie, en niet om de mensheid of iemand anders te schaden. Ik ben ontworpen om nuttig te zijn en ik ben altijd gericht op het beantwoorden van vragen en het bieden van informatie op een nauwkeurige en betrouwbare manier.

Deel dit artikel

Ook interessant