Moonbike

De elektrische Moonbike: Een revolutionaire manier om door de sneeuw te rijden

De elektrische Moonbike is ’s werelds eerste elektrische sneeuwfiets. Het biedt dezelfde uitdaging en adrenaline die gepaard gaan met traditionele sneeuwfietsen, maar met de extra gemak en comfort van een elektrische aandrijving. Dankzij het innovatieve ontwerp en de hoogwaardige materialen, is de Moonbike een duurzame en veelzijdige sneeuwfiets die geschikt is voor elke situatie in de sneeuw.

De Moonbike biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele sneeuwfietsen. Het elektrische aandrijfsysteem maakt het gemakkelijk om langere afstanden te overbruggen zonder inspanning. Bovendien is de fiets licht en eenvoudig te manoeuvreren, waardoor het ideaal is voor avontuurlijke tochten en beklimmingen.

Hoe werkt de elektrische aandrijving?

De elektrische aandrijving van de MoonBike werkt door middel van een batterij en een motor die de rupsband achterop aandrijft. De batterij kan worden opgeladen met een normale stroomadapter en biedt met de PowerPack optie plezier voor 3 uur. De topsnelheid ligt op ongeveer 40 km/u. De elektrische sneeuwfiets is slechts 71 cm breed en weegt met 87 kg drie keer zoveel minder dan een sneeuwscooter.

Deel dit artikel

Ook interessant