Maen Hudson 38 GMT

MAEN Hudson 38 GMT

Bij MAEN Watches houden ze het simpel, ze willen de beste kwaliteit voor een goede prijs. Zo hebben ze de focus op kwaliteit, details en materiaal. Als merk hebben ze gekozen om direct aan de consument te verkopen zodat de prijs-kwaliteitverhouding zo scherp mogelijk aangeboden kan worden. Onlangs hebben ze de MAEN Hudson 38 GMT gepresenteerd.

De laatste toevoeging tot hun collectie is de Hudson 38 GMT, de vierde generatie van het Hudson 38 model. De automatische GMT heeft een waterbestendigheid van 30 ATM, X1 Superluminova en een GMT functie, dit maakt het de ideale partner voor op reis.

Het horloge wordt in elkaar gezet in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. Ook het testen voor waterbestendigheid en kwaliteit wordt gedaan in Zwitserland en geeft het horloge een mooi Swiss Made label. De roestvrij stalen band met een breedte van 20 mm heeft een vlindersluiting.

MAEN Hudson 38 GMT

De Maen Hudson 38 GMT komt in vier modellen met verschillende kleuren bezels. Hoewel het horloge nog niet verkrijgbaar is kan je al wel een pre-order plaatsen voor €999,- euro.

Deel dit artikel

Ook interessant