De Invictus TT420: Het ultieme jacht voor luxe en innovatie

Na een heerlijk lang weekend met temperaturen boven de 30 graden, inclusief het huren van een boot, kwamen we zoveel prachtige boten en jachten tegen op het water. Want laten we eerlijk zijn, op het water zijn is het ultieme gevoel van vrijheid en ontspanning.

De Invictus TT420 vertegenwoordigt een nieuwe definitie van luxe en innovatie, waarbij de kenmerken van de TT460 opnieuw worden geïnterpreteerd. Dit jacht combineert robuuste vormen en essentiële lijnen, wat resulteert in een ontwerp dat zowel dynamisch als verfijnd is.

Kleuren maken de identiteit

Bij Invictus draait het luxeconcept niet alleen om het ontwerp van de boot, maar ook om de kleurkeuze. Klanten kunnen hun diepste wensen vervullen met een unieke en kostbare reeks tinten, waardoor elke boot een eigen, unieke uitstraling krijgt.

Exterieur

Een Invictus-jacht is van veraf herkenbaar, zonder opzichtig te zijn. De lijnen stralen kracht, dynamiek en beweging uit, terwijl ze tegelijkertijd een perfecte balans nastreven. Een Invictus-boot past zich moeiteloos aan het water aan, zonder in te boeten aan persoonlijkheid.

Details

Elke Invictus-boot is het resultaat van een geïntegreerd ontwerp, waarbij elk detail deel uitmaakt van een coherent evolutieproces: van de eerste schets op papier tot aan de tewaterlating. Dit zorgt voor een harmonieus en consistent ontwerp dat de boot tot in de puntjes verfijnd maakt.

Interieur

De ontwerpfilosofie van Invictus geeft vorm en karakter aan de verbluffende interieurs. Geselecteerde en verfijnde materialen zoals hout, leer en stoffen worden perfect op maat gemaakt om een ontspannen en exclusieve sfeer te creëren. De aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen voor een ongeëvenaarde luxe ervaring.

Technische Specificaties

  • Lengte Overal: 12,3 m
  • Maximale Breedte: 4,15 m
  • Maximale Hoogte: 4 m
  • Verplaatsing (licht schip): 11998 kg
  • Capaciteit: 1600 kg
  • Personen Capaciteit: 14
  • Toegestane Vermogen: 869 pk
  • Ontwerp: Christian Grande

Deel dit artikel

Ook interessant