DJI’s nieuwste drone: Avata

De DJI Avata is DJI’s nieuwste drone die speciaal is ontworpen voor professionele gepassioneerde fotografen en videografen. Het is een uitzonderlijke drone met geavanceerde functies en specificaties, waardoor de drone een van de beste op de markt is.

De 410 g wegende DJI Avata is verkrijgbaar in verschillende combinatiepakketten, waaronder de Pro-View Combo en de Explorer Combo. Beide combo’s bevatten een controller en goggles voor een complete drone-ervaring. Daarnaast kun je ook de DJI Avata drone los kopen zonder controller of goggles. Let wel op, de Avata is niet te gebruiken zonder goggles.

Met de DJI Avata kun je video’s opnemen in 4K/60fps met een beeldhoek van 155 graden voor een buitengewone visuele ervaring. Bovendien zorgt de RockSteady en HorizonSteady functie voor stabiele opnames zonder trillingen of schokken, zodat je professionele kwaliteit video’s kunt maken die echt opvallen. Of je nu een professionele fotograaf of videograaf bent, de DJI Avata drone is de perfecte keuze voor het vastleggen van adembenemende beelden in hoge resolutie.

DJI Motion Controller

Vliegen is voor iedereen toegankelijk met de DJI Motion Controller. Het volgt je handbewegingen en stelt gebruikers van alle niveaus in staat om met vertrouwen te vliegen.

Met de DJI Avata drone kun je genieten van een vliegtijd van maximaal 18 minuten per batterij, dit komt neer op zo’n kleine 12 kilometer.

Deel dit artikel

Ook interessant