Koffiekopjes van Acme: een combinatie van een functioneel en esthetisch design

Voor de ware koffiekenner is het duidelijk dat een goede kop koffie afhangt van de kwaliteit van de bonen, het apparaat én zelfs het juiste kopje. De kopjes van Acme zijn een combinatie van functioneel en esthetisch design dat bijdraagt aan de kwaliteit en de ultieme ervaring van koffiedrinken.

Acme is een bedrijf uit Nieuw-Zeeland, opgericht door Jeffrey Kennedy (de bedenker van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Het bedrijf is voortgekomen uit hun langgekoesterde ambitie om producten te maken die zowel aan esthetische als functionele idealen voldoen. Bijna 10 jaar geleden zagen ze de behoefte in de horecabranche aan een hoogwaardig kopje voor het serveren van espresso, ontworpen door mensen die deze dagelijks gebruiken. Zo ontstond de Original Espresso lijn van Acme.

Nu, 10 jaar later, worden de kopjes van Acme wereldwijd gebruikt door de beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en iedereen daartussenin. Wat ooit begon als een zoektocht naar het ideale koffiekopje voor koffiebars, is uitgegroeid tot een voortdurende inspanning om de beste producten voor thuis te creëren. Acme Cups wordt nu geleid door voormalige medewerkers Megan Wyper en Paddy Kennedy.

Deel dit artikel

Ook interessant