Knockout Gear Bokshandschoenen

Ontworpen in Nederland: Knockout Gear Bokshandschoenen

Boksen is een intensieve sport die vereist dat spelers hun handen en polsen beschermen. Daarom is het van cruciaal belang om de juiste bokshandschoenen te hebben. Knockout Gear heeft met hun unieke specificaties een einde gemaakt aan het zoeken naar de beste bokshandschoenen.

De Knockout Gear Bokshandschoenen zijn gemaakt van 100% echt rundleer en beschikken over een handgemaakte vulling. Dit resulteert in een combinatie van stijfheid en comfort. Bovendien beschikken de handschoenen over triple density foam, wat zorgt voor geavanceerde schokabsorptie en betere bescherming voor de handen. De duim is bevestigd voor extra bescherming tegen letsel en de brede gewatteerde klittenbandsluiting zorgt voor een veilige en stevige sluiting.

De Knockout Gear Bokshandschoenen zijn ontworpen om duim- en oogletsels van je partner/tegenstander te voorkomen. De voorgebogen vorm van de handschoenen verbetert de penetratieslag en de korte manchetten zorgen voor extra flexibiliteit, vooral bij clinches.

In Nederland ontworpen, zijn de Knockout Gear Bokshandschoenen de beste keuze voor bokssporters die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van stijfheid, comfort, bescherming en prestaties. Als je op zoek bent naar de beste bokshandschoenen ter wereld, dan is Knockout Gear de juiste keuze.

Deel dit artikel

Ook interessant