Bowers & Wilkins Pi7 S2

Maak kennis met de meest geavanceerde draadloze oordopjes van Bowers & Wilkins: De Pi7 S2

De nieuwe Bowers & Wilkins Pi7 S2. Deze draadloze oordopjes zijn de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Bowers & Wilkins en biedt geavanceerde functies en een hoogwaardige geluidskwaliteit.

In-ear True Wireless hoofdtelefoon

De Bowers & Wilkins Pi7 S2 levert een ongelooflijke geluidskwaliteit die perfect is voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar premium draadloze oordopjes. De Pi7 S2 ondersteunt ook Bluetooth 5.0 met aptX Adaptive en AAC-codecs voor een hoogwaardige draadloze verbinding en een uitstekende geluidskwaliteit.

Noise-cancelling

Een ander opvallend kenmerk van de Bowers & Wilkins Pi7 S2 is de actieve noise-cancelling (ANC) functie. De hoofdtelefoon is uitgerust met geavanceerde ANC-technologie om storende omgevingsgeluiden te elimineren en de luisterervaring te verbeteren. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent, de Pi7 S2 zorgt voor een ongestoorde muzikale ervaring.

Batterijduur

De Pi7 S2 heeft een batterijduur van maximaal 5 uur bij actieve ruisonderdrukking. Met de meegeleverde case kan je tot wel 21 uur onafgebroken kunt luisteren. Bovendien ondersteunt de hoofdtelefoon snelladen, waardoor je in slechts 15 minuten opladen weer 2 uur afspeeltijd hebt.

Comfort en connectiviteit

De Pi7 S2 is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. De hoofdtelefoon is lichtgewicht en de oordopjes zijn gemaakt van zacht en soepel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van je oor. De oordopjes zijn ook voorzien van een innovatief “stabiliserend veertje” dat ervoor zorgt dat de in-ear hoofdtelefoon goed op zijn plaats blijft, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

De Bowers & Wilkins Pi7 S2 biedt verschillende connectiviteitsopties om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. De hoofdtelefoon ondersteunt Bluetooth 5.0 en is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten. Met de meegeleverde app kunnen gebruikers de EQ-instellingen aanpassen en firmware-updates uitvoeren.

Deel dit artikel

Ook interessant