De nieuwste modetrends voor mannen in 2024

Elk jaar is het weer een uitdaging om te bepalen wat de modetrend van het moment is en hoe je er stijlvol bij kunt lopen. Terwijl de ene persoon er niet veel om geeft, vindt de ander het juist heel interessant. Het kan geen kwaad om een kijkje te nemen bij de trends van 2024.

Het jaar 2024 brengt een spannende mix van modetrends voor mannen, waarbij comfort, duurzaamheid en stijl samenkomen. Hier zijn enkele opvallende trends die je dit jaar in je garderobe zou moeten overwegen:

  1. Athleisure: Comfortabele sportkleding die geschikt is voor dagelijks gebruik, met strakkere snitten en hoogwaardige sportstoffen​ (LDN Fashion)​.
  2. Retro Revival: Nostalgische stijlen uit de jaren ’50, ’70 en ’80 maken een comeback, vaak gecombineerd met moderne materialen voor een frisse look​ (LDN Fashion)​.
  3. Oversized Tailoring: Losse, oversized pakken met een relaxte pasvorm, perfect voor zowel formele als casual gelegenheden​ (Ape to Gentleman)​​ (Men’s Flair)​.
  4. Technische Buitenjassen: Functionele en stijlvolle jassen met ritssluitingen en cropped silhouetten, ideaal voor zowel stedelijke als outdoor activiteiten​ (Ape to Gentleman)​.
  5. Utility Vests: Multifunctionele vesten met meerdere zakken, ideaal om je workwear-look een zomerse twist te geven​ (Ape to Gentleman)​.
  6. Functionele Sandalen: Strappy velcro sandalen die perfect zijn voor een casual zomerse look, zelfs met sokken voor een gedurfde stijlkeuze​ (Men’s Flair)​.
  7. Cargo Broeken: Strakkere en verfijndere cargo broeken die zowel casual als formeel gedragen kunnen worden​ (Men’s Flair)​​ (The Adult Man)​.
  8. Neutrale Kleuren met een Kleurenpopp: Neutrale outfits opgefleurd met een opvallend kleuraccent, zoals blauw en groen, of een felgekleurd accessoire​ (The Adult Man)​.

Mix en match deze elementen om je eigen unieke look te creëren en je garderobe een moderne update te geven.

Deel dit artikel

Ook interessant