VanMoof S4 2023 nieuw

De nieuwe VanMoof S4: gemaakt voor de stad

De VanMoof S4 is de nieuwste toevoeging aan het assortiment slimme elektrische fietsen van VanMoof. Deze fiets is ontworpen met het oog op stedelijke mobiliteit en biedt een slanke, moderne look met geavanceerde functies.

Met de Turbo Boost-knop geef je direct gas en voel je de adrenaline door je lichaam stromen. En alsof dat nog niet genoeg is, hoef je je geen zorgen te maken over het gedoe van fietssleutels – het geïntegreerde Kick Lock zet het achterwiel van je fiets vast en activeert het alarm.

Duurzaam

De VanMoof S4 is duurzaam gebouwd en combineert jarenlange innovatie, expertise en feedback om een elektrische stadsfiets te creëren die de weg op gaat, dag in dag uit. Met ingebouwde antidiefstalfuncties, waaronder sabotagedetectie, ingebouwde alarmen, GSM-locatiebepaling en vergrendeling op afstand, is deze fiets praktisch niet te stelen.

De specificaties van de VanMoof S4 zijn ook indrukwekkend. Met een bereik tot 150 km en vier vermogensniveaus kun je deze fiets aanpassen aan jouw behoeften. De batterij is niet uitneembaar en kan worden opgeladen in slechts 4,5 uur voor een volledige lading. Bovendien ondersteunt de fiets snelheden tot 25 km/u en is uitgerust met een kick lock en een automatische rider recognition-functie.

Naast al deze geavanceerde functies heeft de VanMoof S4 ook een slank en modern ontwerp met een stijlvolle matte afwerking. De fiets is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, zodat je de perfecte fiets kunt kiezen die past bij je persoonlijke stijl en behoeften.

De VanMoof S4 is geschikt voor rijders tussen 170-210 cm en heeft 27,5″ wielen en weegt 21,6 kg. De fiets is uitgerust met een SP Connect telefoonhouder en is ontworpen met oog voor detail om de ultieme rijervaring te bieden.

Deel dit artikel

Ook interessant