Suunto Vertical

De nieuwe Suunto Vertical is het Ultieme GPS sporthorloge voor in de bergen

Suunto, een toonaangevend merk op het gebied van sporthorloges, heeft met trots de lancering aangekondigd van hun nieuwste meesterwerk: de Suunto Vertical. Dit state-of-the-art GPS sporthorloge is ontworpen met het oog op avontuur en precisie, en biedt een scala aan functies die zelfs de meest veeleisende avonturier zullen verbazen.

Duurzaam en opladen met zonne-energie

Een van de meest opvallende kenmerken van de Suunto Vertical is het feit dat het in Finland is gemaakt met behulp van 100% hernieuwbare energie. Dit bewuste ontwerp, dat gericht is op duurzaamheid, benadrukt Suunto’s inzet voor het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Maar dat is nog niet alles. De Suunto Vertical is verkrijgbaar in titanium varianten met zonne-energie opladen, waardoor de batterijduur nog verder wordt verlengd. Met dit horloge kan je dus blijven genieten van uw avonturen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij.

De Suunto Vertical is een betrouwbare metgezel voor het verkennen van de hoogste toppen en de steilste valleien. Met de mogelijkheid om verbinding te maken met maximaal vijf satellietsystemen en maximaal 32 individuele satellieten tegelijk, ben je verzekerd van een nauwkeurige positionering, waar je ook bent. Of je nu wandelt, hardloopt, fietst of een andere outdooractiviteit onderneemt, de Suunto Vertical biedt de meest nauwkeurige locatiegegevens in de markt.

Wat de Suunto Vertical echt onderscheidt, is de mogelijkheid om gedetailleerde offline kaarten rechtstreeks op het horloge te hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken over het ontbreken van netwerkdekking, want met de Suunto Vertical heb je altijd toegang tot jouw kaarten. Bovendien kan je routes plannen in de Suunto app, waarbij je gebruik kunt maken van sport-specifieke heatmaps en informatie over de wegdekken. Vervolgens kan je deze routes synchroniseren met je horloge, zodat je altijd de juiste weg kunt vinden.

Batterijduur tot 85 uur

Naast de uitstekende navigatiemogelijkheden biedt de Suunto Vertical ook een breed scala aan andere functies. Met een batterijduur tot 85 uur met de beste nauwkeurigheid, kan je je volledig concentreren op je avontuur zonder je zorgen te maken over het opladen van je horloge. De Suunto Vertical biedt ook weersvoorspellingen, hoogtemetingen op basis van kompas en barometer, en stormalarmen om je bewust te houden van uw omgeving en uw veiligheid te waarborgen.

Het ontwerp van de Suunto Vertical is geoptimaliseerd voor de best mogelijke prestaties. De kastconstructie is stevig en robuust, terwijl het display wordt beschermd door een saffierkristallen lens.

Deel dit artikel

Ook interessant