Tudor 2023

De nieuwe collectie van Tudor horloges 2023

Tudor, het Zwitserse horlogemerk, heeft een aantal nieuwe modellen voor 2023. Het merk staat bekend om zijn unieke designs, betrouwbare kwaliteit en betaalbaarheid. En de nieuwe collectie is daarop geen uitzondering.

Tudor Royal

De Tudor Royal is een elegante en stijlvolle dress watch met een diameter van 28, 34, 38 en 41 mm. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zoals roestvrij staal, geelgoud en diamanten. De wijzerplaten komen in verschillende kleuren zoals chocoladebruin en zalmkleurig. Het heeft ook een dag-datumaanduiding en is waterbestendig tot 100 meter.

Tudor Black Bay

Tudor Black Bay is een van de meest iconische collecties van het merk en is al lang een favoriet onder horlogeliefhebbers. Het horloge is geïnspireerd op de eerste duikhorloges die Tudor in de jaren vijftig produceerde en heeft sindsdien een cultstatus verworven vanwege zijn tijdloze ontwerp en betrouwbare prestaties.

Het nieuwste model in de collectie is de Tudor Black Bay met een opvallende rode bezel. Dit horloge is een eerbetoon aan de iconische “Red Bezel” Submariner die Tudor in de jaren zestig produceerde. Het horloge heeft een 41mm roestvrijstalen kast met een kenmerkende rode draaibare bezel en een zwarte wijzerplaat met contrasterende witte indexen en wijzers.

Onder de motorkap van de Tudor Black Bay met rode bezel bevindt zich het automatische kaliber MT5602-U, dat is ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis door Tudor. Het uurwerk heeft een gangreserve van 70 uur en is gecertificeerd door het COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute) voor nauwkeurigheid. Het horloge is ook waterbestendig tot 200 meter.

Tudor Black Bay 54

De Tudor Black Bay 54 is het nieuwste horloge in de Black Bay-collectie van het merk. Het horloge is geïnspireerd op de eerste Tudor-duikhorloges uit de jaren vijftig en is ontworpen om de klassieke uitstraling van die tijd te weerspiegelen.

Het horloge heeft een 37 mm roestvrijstalen kast met een kenmerkende ‘Big Crown’, die zorgt voor een goede grip bij het instellen van de tijd. De indexen en wijzers zijn opgevuld met lichtgevend materiaal om de leesbaarheid te verbeteren, zelfs in donkere omstandigheden.

De Black Bay 54 wordt aangedreven door het automatische kaliber MT5400, dat ook in eigen huis is ontwikkeld en geproduceerd door Tudor. Het uurwerk heeft een gangreserve van 70 uur en is gecertificeerd door het COSC voor nauwkeurigheid. Dit betekent dat het horloge een uitstekende precisie biedt en betrouwbaarheid biedt voor dagelijks gebruik.

Het horloge is ook waterbestendig tot 200 meter, wat het geschikt maakt voor verschillende activiteiten, inclusief zwemmen en duiken.

Tudor Black Bay 31, 36, 39 en 41

Tudor heeft een nieuwe toevoeging aan zijn Black Bay-collectie met een vaste bezel gepresenteerd: de modellen van de Black Bay 31, 36, 39 en 41. Deze horloges hebben een uniek uiterlijk en verschillen enigszins van het iconische multifunctionele horloge van het merk, waarbij ze een elegante, veelzijdige, uniseks stijl omarmen.

Tudor Black Bay GMT

De Black Bay GMT van Tudor is geprezen om zijn duikfunctionaliteit en zijn vermogen om naast de lokale tijd ook twee andere tijdzones weer te geven. Met de toevoeging van het Manufactuur Kaliber MT5652 en een draaibare 24-uursbezel met twee kleuren, biedt dit horloge de ultieme precisie en betrouwbaarheid.

Recentelijk heeft Tudor een nieuwe, opvallende wijzerplaat aan de Black Bay GMT-collectie toegevoegd. De wijzerplaat heeft een prachtige opaal kleur die perfect past bij de kenmerkende bordeauxrode en blauwe bezel van het horloge. Het nieuwe model is uitgerust met een uiterst betrouwbaar Manufactuur kaliber, waardoor de Black Bay GMT niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel is.

Deel dit artikel

Ook interessant