Longtail R500

De Elektrische Cargofiets Longtail R500

De elektrische cargofiets Longtail R500 van Decathlon is de ideale fiets voor het vervoeren van grote ladingen, of het nu gaat om boodschappen, gereedschap of zelfs kinderen. Met zijn grote bagagedrager en stevige frame is deze fiets gebouwd om zware lasten te dragen.

De Longtail R500 heeft een krachtige motor van 500W en een batterij met een capaciteit van 48V/14Ah. Hiermee kun je snelheden bereiken tot 25 km/u en afstanden afleggen tot wel 80 km op een enkele lading. Hierdoor is de fiets perfect geschikt voor langere afstanden en zwaardere vrachten.

De fiets is uitgerust met een Shimano Altus 8-speed versnellingssysteem, waardoor je soepel en efficiënt kunt schakelen. Daarnaast is de fiets voorzien van hydraulische schijfremmen voor een optimale remkracht en veiligheid.

De Longtail R500 heeft ook een aantal handige functies, zoals een verstelbaar stuur, een verstelbaar zadel en een uitklapbare standaard. Hierdoor kun je de fiets aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en hem gemakkelijk parkeren zonder dat hij omvalt.

Laadvermogen van 120 kg

Het stevige en duurzame frame van de Longtail R500 is gemaakt van aluminium en heeft een laadvermogen van maximaal 120 kg. Hierdoor kun je vrijwel alles vervoeren wat je nodig hebt, van boodschappen en gereedschap tot kinderen en huisdieren.

Deel dit artikel

Ook interessant