De vernieuwde Audi S3

De vernieuwde Audi S3 belichaamt de evolutie van de befaamde ‘hot hatch’ en introduceert tal van geavanceerde functies die zowel de prestaties als het comfort naar een hoger niveau tillen. Met een reeks upgrades, waaronder een krachtigere motor, verbeterde rijdynamiek en een aangescherpt design, zet deze auto de traditie van Audi’s sportieve compacte modellen voort.

De S3 is nu uitgerust met een krachtigere motor, die zorgt voor meer vermogen en een verbeterde rijervaring. Dit model bevat ook een nieuwe ‘dynamic plus mode’ in het Audi drive select systeem, wat zorgt voor een nog intensere rijervaring, vooral door de optimale koppelverdeling en aangepaste ESC-instellingen die de auto meer dynamiek geven in bochten.

Het design van de Audi S3 is eveneens aangepast. De vernieuwde Singleframe-grille en plattere verlichtingsdesign versterken de sportieve uitstraling. Innovaties zoals digitale dagrijverlichting met aanpasbare signaturen en een nieuw ontwerp van de achterlichten dragen bij aan een moderne look.

Binnenin wordt de sportiviteit doorgetrokken met een luxe interieur dat zowel comfort als technologie biedt. Het interieur bevat onder meer een nieuw ontworpen versnellingspook, luxe stoffen met verlichte panelen en een sportstuur met multifunctionele knoppen. Voor technologie-liefhebbers biedt de S3 geavanceerde infotainmentsystemen, zoals een 10,1 inch touchscreen en Audi virtual cockpit, die zorgen voor een verbonden en interactieve rijervaring.

De nieuwe Audi S3 staat gepland om vanaf het tweede kwartaal van 2024 beschikbaar te zijn bij dealers en belooft een topkeuze te zijn voor liefhebbers van krachtige en technologisch geavanceerde sportauto’s. Voor meer gedetailleerde informatie over de vernieuwde Audi S3, kun je de officiële website van Audi bezoeken.

Deel dit artikel

Ook interessant