Current Rooftop

Current Rooftop: dé rooftop bar van Den Bosch

Current Rooftop in Den Bosch is een geweldige plek om te genieten van een drankje en het mooie uitzicht op de stad. Met zijn sfeervolle ambiance en adembenemende uitzichten, is Current de ideale plek om te ontspannen na een drukke dag of om een avondje uit te beleven met vrienden.

Geweldig uitzicht

Current Rooftop ligt op de 9e verdieping van Hotel The Den in Den Bosch, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de stad. Of je nu komt voor de zonsondergang of om te genieten van de stad in de avond, je zult versteld staan van het uitzicht.

Unieke sfeer

Current Rooftop is een elegante en trendy rooftop bar, met een unieke sfeer. De inrichting is stijlvol en modern, met veel natuurlijke elementen die een gezellige en warme sfeer creëren. Dit maakt het de perfecte plek om te genieten van een romantische avond met je geliefde, of om met vrienden te ontspannen en te genieten van de beste cocktails.

Kosmopolitische bar met sexy interieur

Heerlijke cocktails en hapjes

Bij Current Rooftop kan je genieten van de beste cocktails, gemaakt door professionele bartenders. De drankjes zijn verfrissend en creatief, en worden geserveerd in mooie glazen die het gevoel van luxe versterken. Daarnaast serveert Current Rooftop ook een verscheidenheid aan hapjes die perfect samengaan met de drankjes.

Restaurant én bar

Aan de bar worden verschillende bar bites geserveerd en in het restaurant kan je kiezen uit een uitgebreid menu dat is samengesteld door Head Chef Erwin Oudijk.

Deel dit artikel

Ook interessant