GM-B2100GD-9A

Casio lanceert nieuwe G-SHOCK GM-B2100GD-9A in goudgele tint

Casio heeft onlangs een nieuw lid toegevoegd aan de G-SHOCK-familie van schokbestendige horloges. De nieuwe GM-B2100GD-9A heeft een volledig metalen ontwerp met de iconische achthoekige vorm en is uitgebracht in een goudgele tint. Dit horloge is niet alleen stijlvol en modern, maar ook zeer praktisch dankzij de verschillende functies en duurzaamheid.

Het GM-B2100-model is al een populair horloge binnen de 2100-lijn van Casio, die werd gelanceerd in 2019 met het GA-2100 digitaal-analoge combinatiemodel. Dit nieuwe model biedt een eigentijdse interpretatie van de allereerste G-SHOCK en combineert deze met moderne functies. De GM-B2100GD-9A is uitgerust met een Tough Solar-oplaadsysteem, wat betekent dat de batterij niet regelmatig vervangen hoeft te worden. Ook is het horloge uitgerust met de Mobile Link-functie, die nauwkeurige tijdsweergave en eenvoudige instelling van alarmen, wereldtijd en andere functies mogelijk maakt wanneer het horloge is gekoppeld via BlueTooth ® met de speciale CASIO WATCHES-app.

De buitenste componenten van het horloge zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor het horloge extra bestendig is. De nieuwe goudgele kleuroptie voor dit model is toegepast op de bezel, band en andere kleine aspecten van het ontwerp, zoals de zijknoppen en schroeven. Het bovenste oppervlak van de ring heeft een haarlijn-finish, terwijl de subtiel aflopende zijkanten een spiegel-finish hebben om de textuur van het prachtig glanzende metaal te versterken.

Om de indexmarkeringen en wijzers te accentueren, heeft Casio accenten in een soortgelijke tint als het geelgoud aangebracht. Dit contrasteert mooi met de zwarte wijzerplaat en geeft het horloge een chique uitstraling. Het ontwerp van het horloge is veelzijdig genoeg om te combineren met zowel casual als formele outfits, maar de goudgele tint geeft het horloge een subtiel, onderscheidend karakter.

Deel dit artikel

Ook interessant