BMW M3 CS

De BMW M3 CS is hier en beschikt over 551 pk

BMW heeft vandaag de BMW M3 CS gepresenteerd. De nieuwe BMW M3 CS is een sportieve en krachtige auto die is ontworpen om de beste prestaties te leveren. Met zijn 551 pk en 650 Nm, kan de M3 CS snelheden bereiken van 0-100 km/u in slechts 3,4 seconden.

De M3 CS is uitgerust met een high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-een-lijn benzinemotor die gekoppeld is aan een 8-traps M Septronic Sport transmissie met Drivelogic. Deze combinatie zorgt voor een ongeëvenaarde prestatie en rijervaring.

De M3 CS is 20 kg lichter dan de M3 Competition

De auto is ook voorzien van een CS specifiek onderstel en een lichtgewicht constructie wat de auto 20 kg lichter maakt dan de BMW M3 Competition. Verder heeft de M3 CS een aantal geavanceerde technologieën die de prestaties verbeteren. Deze technologieën zorgen voor een uitstekend hanteerbaarheid en een maximale grip op de weg, zelfs bij hoge snelheden.

Met zijn krachtige prestaties, geavanceerde technologieën en luxueuze interieur, is de nieuwe BMW M3 CS een van de meest indrukwekkende sportwagens op de markt. Het is de perfecte auto voor mensen die op zoek zijn naar een dynamische en sportieve rijervaring.

Deel dit artikel

Ook interessant