secrid premium slimwallet

The Premium Collection van Secrid: Slimwallet Emboss Lines Black

Secrid is een Nederlands bedrijf dat stijlvolle en veilige oplossingen biedt voor het bewaren van kaarten. Een van hun populairste producten is de Premium Slim Wallet Emboss Lines Black. Dit model is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit en is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een compacte en veilige pasjeshouder.

De Slimwallet Emboss Lines Black is gemaakt van hoogwaardig leder en is verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur. Het leder is bewerkt met een mooi reliëfpatroon en heeft een luxe uitstraling.

Secrid’s unieke Cardprotector-technologie

Wat Secrid onderscheidt van andere merken is zijn unieke Cardprotector-technologie. Deze technologie beschermt de kaarten tegen ongewenste toegang door het gebruik van een uitschuifmechanisme. Wanneer je pasjes in de Slimwallet zitten, worden ze beschermd door een stevige aluminium huls, die tegelijkertijd beschermt tegen scheuren en breken. De houder zorgt ook voor RFID bescherming dat veiligheid biedt tegen magnetische aflezing.

De Slimwallet Emboss Lines Black is speciaal ontworpen om zo weinig mogelijk ruimte in beslag te nemen, maar toch alle belangrijke pasjes te kunnen opbergen. Het model biedt plaats aan zes passen en heeft onder andere nog een apart vak voor briefgeld. Dit maakt het model ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een compacte portefeuille, maar toch alle belangrijke spullen bij de hand willen hebben.

Deel dit artikel

Ook interessant