Tefal Pure POP

Tefal Pure POP: De slimme kledingstomer voor een kreuk- en pluisvrije outfit

Als je er altijd tiptop verzorgd uit wil zien, is de Tefal Pure POP kledingstomer een onmisbaar apparaat. Deze handige gadget haalt kreukels uit je kleding zonder een strijkplank te gebruiken. Bovendien kan je met het omkeerbare opzetstuk ook pluisjes en haren verwijderen. Of je nu thuis bent, op vakantie of op zakenreis, met de Pure POP heb je altijd een gladgestoomde outfit.

Het apparaat is stijlvol vormgegeven en weegt slechts 700 gram, waardoor het perfect in de hand ligt voor last-minute touch-ups. Na slechts 15 seconden opwarmtijd is de Tefal Pure POP klaar om kreukels te verwijderen uit je kleding. Of je nu een pantalon, overhemd, jas of colbert wil stomen, het kan allemaal. Het waterreservoir is snel bij te vullen en het afneembare snoer van 2 meter zorgt voor voldoende bewegingsruimte tijdens het stomen.

Het gepatenteerde, omkeerbare opzetstuk heeft twee functies. De fluwelen kant gebruik je om kreukels te verwijderen en met de andere kant verwijder je pluisjes en haren van je kleding. De natuurlijke kracht van stoom doodt tot 99,9% van de virussen en bacteriën, waardoor je kleding ook nog eens fris ruikt.

De Tefal Pure POP is verkrijgbaar in vier trendy kleuren: geel, blauw, groen en koraal. Het ultracompacte apparaat kan je gemakkelijk meenemen in het bijbehorende reistasje. Op vakantie of zakenreis kan je zo altijd je kleding gladstomen.

Deel dit artikel

Ook interessant