Senn_MOMENTUM_True_Wireless_4_CGI_Hero_Black_Copper

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4: De toekomst van draadloze audio

De introductie van de Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 markeert een keerpunt in de evolutie van draadloze oordopjes. Na de onthulling op CES 2024, zijn deze geavanceerde oordopjes nu wereldwijd beschikbaar, vol met baanbrekende technologieën en meer dan een dozijn upgrades. Dit artikel duikt in de kenmerken die de MOMENTUM True Wireless 4 tot een must-have maken voor elke muziekliefhebber

De Belofte van superieure geluidskwaliteit

Volgens Frank Foppe, Product Manager bij Sennheiser, blijft geluidskwaliteit de hoogste prioriteit voor hun klanten. De MOMENTUM True Wireless 4 lost deze belofte in met Snapdragon Sound™ Technology en Qualcomm® aptX™ Lossless, evenals Auracast™ en een ultralagelatentie-modus, waardoor gebruikers kunnen genieten van compromisloos geluid.

Innovatie en gebruiksgemak

Deze oordopjes staan op het voorfront van technologische innovatie met Bluetooth® 5.4, Qualcomm® S5 Sound Gen 2-platform, en ondersteuning voor toekomstige technologieën zoals Bluetooth LE Audio met LC3 en AURACAST via firmware-updates. Deze functies zorgen ervoor dat de gebruiker verbonden blijft met de digitale wereld, met betrouwbare prestaties en functies van de nieuwste generatie.

De MOMENTUM True Wireless 4 verbetert de ontvangst aanzienlijk door de integratie van Qualcomm® RF Front End (RFFE)-technologie, waardoor een hogere gevoeligheid, verbeterde signaal-ruisverhouding en snellere verbindingen mogelijk zijn. Deze technische vooruitgang biedt een natuurlijkere kijk-, communicatie-, en game-ervaring.

Lange batterijduur en snel opladen

Met tot 7,5 uur luisterplezier en de mogelijkheid om dit te verlengen tot 30 uur met het oplaadetui, evenals een snellaadfunctie die 1 uur luistertijd biedt na slechts 8 minuten laden, zet de MOMENTUM True Wireless 4 een nieuwe standaard voor mobiliteit en gebruiksgemak.

Sennheiser heeft de akoestische ervaring verder verbeterd met een zes-microfoonpakket dat zowel de spraakopname als de efficiëntie van het Adaptive Noise Cancelling-systeem verhoogt. Een adaptieve equalizer zorgt voor een consistentere sound over verschillende muziekgenres en contenttypes.

De MOMENTUM True Wireless 4 integreert populaire functies zoals Sound Personalization, Sound Zone, en Sound Check via de Smart Control-app. Een herzien ontwerp van de oordopjes en nozzle, samen met een uitgebreide pasvormkit, zorgt voor een optimale balans tussen comfort en stabiliteit, gegarandeerd door een slimme ‘pastest’.

Deel dit artikel

Ook interessant