Manon-Les-Suits-Pool

Manon Les Suites is een must voor alle bucketlists tijdens een citytrip naar Kopenhagen

Afgelopen weekend waren wij in Kopenhagen. Als stel hebben wij de kou getrotseerd en zijn we door de sneeuw in -6 graden door de straten van het mooie Kopenhagen gaan struinen. Tijdens onze citytrip verbleven wij in het prachtige en unieke 5-sterren hotel Manon Les Suites, een warme tropisch plek midden in het koude Kopenhagen.

Manon Les Suites, een exclusief 5-sterrenhotel van Guldsmeden Hotels, biedt een unieke en luxe ervaring die een must is voor alle bucketlists. Een tropisch paradijs, met een must-see, op Bali geïnspireerd binnenzwembad en een authentieke jungle-vibe.

Ons verblijf in Manon Les Suites was een ervaring die wij niet snel zullen vergeten! Bij binnenkomst in de lobby voel je al gelijk de jungle-vibe die het hotel uitstraalt. Het hart van het hotel is de Junglefish Pool, een betoverd zwembad omringd door planten, waar je heerlijk kunt genieten van een duik of een cocktail en rustige muziek.

Het zwembad is omringd door de suites waar je als gast kunt verblijven. De kamer is onder andere voorzien van luxe eco producten, een fijn bed, een keukentje en een goede douche.

Met in totaal 87 prachtig ontworpen suites, uitgebreide fitnessvoorzieningen, een betoverend dakterras en het kenmerkende junglezwembad tilt Manon Les Suites de ervaring van Guldsmeden Hotels naar nieuwe hoogten.

Perfect gelegen, bevindt Manon Les Suites zich op een steenworp afstand van het centrum van Kopenhagen, de iconische Tivoli-tuinen en de foodmarket Torvehallerne. Bovendien wachten rustige stadsparken, trendy boetieks en eetgelegenheden op ontdekking in de nabije omgeving.

Gastronomische enthousiastelingen worden verwelkomd in het restaurant Chapung van Manon Les Suites, waar chef, Nan Kanokwan Kortaisong, met ervaring in Michelin-sterrenrestaurants zoals Kiin Kiin, Lalala en Nimb, een uitzonderlijke culinaire reis in de vorm van Aziatische fusiegerechten heeft ontworpen.

Manon Les Suites heet gasten vanaf 15 jaar welkom en biedt een rustige omgeving die ideaal is voor degenen die willen ontspannen, socialiseren en onvergetelijke momenten willen delen met vrienden of partners.

Deel dit artikel

Ook interessant