GoChess

GoChess is een AI schaakset met coachingsverlichting

Schaakliefhebbers en technologieliefhebbers hebben iets om enthousiast over te zijn – GoChess, de AI-robotische slimme schaakset met coachingsverlichting. Dit innovatieve project is gelanceerd op Kickstarter en biedt een unieke combinatie van traditioneel schaakspel met moderne technologieën.

GoChess is ontwikkeld met als doel schaken toegankelijker, leerzaam en boeiender te maken voor spelers van alle niveaus. Deze slimme schaakset maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI), robotica en slimme verlichtingstechnologie om spelers een interactieve en meeslepende speelervaring te bieden. Het combineert het traditionele schaakbord met moderne functies om het spel te verrijken.

  1. AI-ondersteuning: De GoChess-schaakset maakt gebruik van AI-technologie om spelers van alle niveaus te begeleiden. Het heeft een ingebouwde AI-assistent die suggesties en strategische adviezen biedt tijdens het spel. Dit is vooral handig voor beginners die hun schaakvaardigheden willen verbeteren.

  2. Robotische zetten: Een opvallend kenmerk van GoChess is de robotische zetfunctionaliteit. De stukken kunnen automatisch bewegen en zetten uitvoeren op het schaakbord. Dit voegt een interactief element toe aan het spel en maakt het mogelijk om tegen de AI of andere spelers te spelen zonder dat er een fysieke tegenstander nodig is.

  3. Slimme coachingsverlichting: De GoChess-schaakset is uitgerust met coachingsverlichting. Deze verlichting geeft aan welke zetten de beste zijn en welke zetten minder gunstig zijn. Het helpt spelers om betere strategische beslissingen te nemen en hun spel te verbeteren.

  4. Toegankelijkheid en connectiviteit: De GoChess-schaakset kan verbinding maken met een smartphone, tablet of computer via een app. Dit opent de deur naar verschillende mogelijkheden, zoals online spelen, toegang tot trainingsmateriaal en het delen van spelresultaten met andere schakers over de hele wereld.

Kickstarter-campagne en beschikbaarheid

GoChess is geïntroduceerd via een Kickstarter-campagne, waar geïnteresseerden de kans krijgen om het project te ondersteunen en als een van de eersten toegang te krijgen tot de schaakset. Houd de Kickstarter-pagina van GoChess in de gaten voor updates over beschikbaarheid en verdere ontwikkelingen.

Deel dit artikel

Ook interessant