Ford Bronco

Ford gaat ook in Nederland de iconische 335 pk sterke Bronco 4×4 aanbieden

De Ford Bronco is terug van weggeweest en maakt zijn entree in Nederland! Dit iconische voertuig was voor het laatst in productie in de jaren ’90, maar maakt nu een comeback met een modern ontwerp en indrukwekkende prestaties.

De nieuwe Ford Bronco is ontworpen met avontuur in gedachten. Met zijn robuuste, off-road geschikte bouw en krachtige motoren, is dit voertuig perfect voor het verkennen van ruige terreinen en het nemen van uitdagende routes. De nieuwe Bronco beschikt over een 2,7-liter V6 EcoBoost benzinemotor met 335 pk.

Maar het is niet alleen de functionaliteit van de Bronco die indruk maakt. Het ontwerp is ook een knipoog naar het verleden, met retro-elementen zoals de ronde koplampen en de kenmerkende grille. Toch is het voertuig ook voorzien van moderne technologieën zoals Apple CarPlay en Android Auto.

Bovendien is de nieuwe Ford Bronco verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en configuraties, waardoor er voor elke avonturier wel een geschikt model is. Of je nu op zoek bent naar een tweedeurs of vierdeurs versie, een softtop of hardtop, er is voor ieder wat wils.

Deel dit artikel

Ook interessant