De elektrische Jeep Wagoneer S heeft 600 PK

Jeep introduceert de geheel nieuwe Wagoneer S, een elektrische SUV die prestaties en luxe combineert. Met zijn krachtige elektrische motor en geavanceerde technologieën, belooft de Wagoneer S een nieuwe standaard te zetten in de wereld van premium SUV’s. De nieuwe elektrische Jeep kom in 2026 naar Nederland.

De Jeep Wagoneer S is uitgerust met een all-electric motor die verbluffende prestaties levert. Hier zijn enkele van de opvallende cijfers:

  • Acceleratie 0-60 MPH: 3,4 seconden
  • Vermogen: 600 pk
  • Maximaal Koppel: 617 lb-ft (circa 837 Nm)

Meest aerodynamische model van Jeep met lang bereik

De Wagoneer S combineert zijn krachtige prestaties met een indrukwekkend rijbereik. De 100-kWh accu zorgt voor een bereik van ongeveer 480 kilometer op een volle lading, waardoor lange ritten zonder frequente stops mogelijk zijn. Bovendien draagt de lage luchtweerstandscoëfficiënt (Cw) van 0,29 bij aan de efficiëntie van de wagen, wat hem tot het meest aerodynamische model van Jeep maakt.

Hoewel de exacte afmetingen van de Wagoneer S nog niet zijn vrijgegeven, wordt verwacht dat deze vergelijkbaar is met de 4,9 meter lange Grand Cherokee. Dit maakt hem iets kleiner dan de grotere Wagoneer en Wagoneer L-modellen.

Deel dit artikel

Ook interessant