Hijack

Apple TV+ heeft de vernieuwing van Hijack voor Seizoen 2 aangekondigd

Apple TV+ heeft de vernieuwing van Hijack voor Seizoen 2 aangekondigd, met Idris Elba die zijn rol opnieuw op zich neemt voor nog een ronde van internationale intrige. Na de explosieve groei van de serie naar de Top 10 streaminglijst lijkt de vernieuwing van de serie niet verrassend en zijn fans enthousiast om te zien welk adembenemend drama hen te wachten staat.

Een gekaapt vliegtuig

Gemaakt door schrijver George Kay en regisseur Jim Field, ontvouwt de actie-thriller TV-serie zich in real-time en draait om “de reis van een gekaapt vliegtuig terwijl het over een vlucht van zeven uur naar Londen gaat en de autoriteiten op de grond haasten zich om antwoorden te vinden.”

Idris Elba speelt Sam Nelson, een doorgewinterde zakelijke onderhandelaar die “zich moet opwerpen en al zijn sluwheid moet gebruiken om de levens van de passagiers te redden – maar zijn hoog risico strategie zou zijn ondergang kunnen betekenen.” Afgezien van de bevestiging van de vernieuwing werden geen plotdetails of releasedatum gedeeld voor Hijack Seizoen 2, maar Idris Elba belooft “het hoge octaangehalte terug te brengen.”

Over het vernieuwingsnieuws zei de acteur in een officiële aankondigingspersbericht: “Ik was overdonderd door de overweldigende reactie van het publiek na seizoen één. Het is topgeheim wat voor nieuwe situatie zich ontvouwt voor Sam Nelson, maar ik kan je verzekeren dat we het hoge octaangehalte zullen terugbrengen!” Seizoen 1 van ‘Hijack’ eindigde vrij definitief, waarbij een van de passagiers erin slaagde het vliegtuig veilig te laten landen ondanks het uitvallen van de motoren. Idris Elba’s Sam Nelson bracht met succes de leider van de kapers, Stuart Atterton (gespeeld door Neil Maskell), voor het gerecht, waardoor zijn arrestatie door de politie werd veiliggesteld.

Dus het zal interessant zijn om te zien welke nieuwe uitdagingen (of moeten we zeggen welke nieuwe kapers) Sam in Seizoen 2 tegenkomt. Naast zijn rol als meesteronderhandelaar zal Elba ook fungeren als uitvoerend producent voor de show, in samenwerking met de makers George Kay en Jim Field Smith via hun productiemaatschappij, Idiotlamp Productions.

Deel dit artikel

Ook interessant