mac mini

Apple Mac mini heeft de superkrachten van de M2 en M2 Pro

Apple heeft de compacte desktop-computer Mac mini gepresenteerd met M2/M2 Pro chip. Het apparaat is bedoeld voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige machine in een compact formaat. De Mac mini is een goede keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, krachtige en flexibele computer die geschikt is voor veel verschillende doeleinden.

Een van de grootste voordelen van de Mac mini is dat het apparaat relatief compact is. Dankzij de kleine afmetingen is de Mac mini een ideale keuze voor gebruikers die weinig ruimte hebben, zoals studenten of mensen die in een klein appartement wonen. Ook is het apparaat gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het een goede keuze is voor mensen die vaak onderweg zijn.

De Mac mini is een werkpaard x racepaard

Wat betreft prestaties, de Mac mini is een zeer krachtige machine. Het apparaat is uitgerust met de nieuwste M2 of M2 Pro-chip en tevens is dit de eerste pro‑chip ooit in een Mac mini. Hierdoor is de Mac mini in staat om zware taken, zoals videobewerking en intens gamen, snel en efficiënt uit te voeren.

Een ander groot voordeel van de Mac mini is dat het apparaat flexibel is. De Mac mini is beschikbaar in verschillende configuraties, waaronder verschillende processoropties, geheugen- en opslagopties. Wie op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige computer, zou zeker eens naar de Mac mini moeten kijken.

De Mac mini M2 heeft 8 GB centraal geheugen en 256 GB SSD‑opslag (tot maximaal 2 TB), verder twee Thunderbolt 4-poorten, twee USB‑A-poorten, HDMI-poort, Gigabit Ethernet en een mini‑jack-aansluiting.

De Mac mini M2 Pro heeft 16 GB centraal geheugen en 512 GB SSD‑opslag (tot maximaal 8 TB). De Pro heeft vier Thunderbolt 4-poorten, twee USB‑A-poorten, HDMI-poort, Gigabit Ethernet en ook een mini‑jack-aansluiting. Beide de 16‑core Neural Engine.

Deel dit artikel

Ook interessant